Trainingen en Workshops

Waarom een workshop of een training?

Je zoekt een maatwerk training of workshop om jouw organisatie beter te laten presteren. FIJNAUT heeft een breed palet aan interactieve sessies om een team duurzaam te verbeteren. Je kunt kiezen uit trainingen die specifieke vaardigheden aanleren zoals verkoop, presenteren of communiceren. Ook biedt FIJNAUT trainingen en workshops om klantgerichter te opereren, kwaliteitsslagen te maken of om SMART oplossingen te zoeken voor jouw uitdagingen.

Wat kunnen deze trainingen en workshops opleveren?

  • Vaardigheden bijbrengen (bijvoorbeeld presentatie technieken, communicatie, leiderschap)
  • Concrete kennis overdragen (bijvoorbeeld klantgerichtheid, social media)
  • Medewerkers aan het denken zetten/ beweging creëren (NLP, MBTI)
  • Duurzame verbetering doorvoeren met een team (Actie-workshop)

Hoe en waar vindt de training/ workshop plaats?

Trainingen of workshops kunnen op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Op kantoor of daarbuiten. Indien gewenst kan FIJNAUT ook de locatie en voorzieningen verzorgen.

Voor is een training of workshop succesvol?

Teams die kennis willen opdoen over een specifiek thema of vaardigheden willen oefenen en aanleren om direct in de praktijk toe te passen.

Ervaringen

Thea Verona Perez, HR Officer Training en Development, Heerema: “Ik heb Maarten aan het werk gezien bij 2 sessies en heb hem leren kennen als een zeer ervaren trainer, die goed contact weet te maken met de groep deelnemers. Maarten heeft laten zien dat hij zeer goed bekend is met de materie en kan op een professionele manier zowel het theoretische als het praktische gedeelte van de training op een boeiende en interactieve manier overbrengen. Ik heb het als heel boeiend ervaren!”

Michael Groen, Marketing manager, Meyn Food Processing Technology: “Maarten heeft op mijn uitnodiging een masterclass verzorgd voor het Noord Noord-Hollandse Ondernemers Netwerk. Het onderwerp: Klantenbinding. Maarten heeft deze sessie 'slechts' gewapend met flip-over en microfoon verzorgd. Hij betrok het publiek zeer in zijn betoog en wist vanaf moment één te boeien. Elegant, lichtvoetig en inhoudelijk sterk - zo zou ik zijn TEDx achtige aanpak willen omschrijven.”

Neem contact op voor een eigen training of workshop