Strategische Sessies

Waarom een strategische sessie?

Een sparringpartner met ervaring is een klankbord in uitdagende situaties. FIJNAUT heeft ruime ervaring met sparren op strategisch niveau bij (internationale) organisaties. Zoek je iemand die onafhankelijk en belangeloos feedback geeft, die meedenkt en idee├źn kan omzetten in concrete producten of diensten. FIJNAUT helpt, ook met het opzetten van nieuwe concepten, meedenken met de bedrijfsvoering of onderdelen daarvan.

Hoe en waar vindt de strategische plaats?

Strategische sessies kunnen op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Indien gewenst kan FIJNAUT ook de locatie en voorzieningen voor u verzorgen.

Voor wie is een strategische sessie bedoeld?

Teams of individuen die voor een strategische uitdaging staan. Voor jou persoonlijk als ondernemer in 'een-op-een sessies' of voor bijvoorbeeld een directie- of managementteam.

Ervaringen

Klaas Kroezen, commercieel directeur WUA!: "Maarten heeft bij WUA! een energieke en enthousiaste sessie verzorgd. We hebben hierdoor veel inzichten gekregen door in te zien wat er op dit moment leeft bij de medewerkers. Het resultaat was een leuke, confronterende middag met een concrete actie lijst waar we direct mee aan de slag zijn gegaan. Erg nuttig en professioneel waardoor de organisatie meer richting heeft gekregen"

Neem contact op voor een eigen strategische sessie