Werken aan persoonlijke uitdagingen

Waarom persoonlijke coaching?

Je hebt af en toe een gesprekspartner nodig om iets aan voor te leggen of je komt simpelweg niet verder vanwege problemen. Persoonlijke coaching is een ideale manier om resultaatgericht te verbeteren. Je hebt een persoonlijke uitdaging in het dagelijks leven (privé of op werk). FIJNAUT fungeert dan als spiegel die directe feedback geeft. Een sparringpartner die prikkelt en altijd het beste met je voor heeft.

Tijdens een coachingstraject gaan we samen op zoek naar belemmeringen die er voor zorgen dat de gewenste situatie nog niet bereikt is. Je zoekt, onder begeleiding, doelgericht en effectief naar een werkbare oplossing voor de uitdaging.

Vindt de coaching altijd in Haarlem plaats?

FIJNAUT biedt verschillende vormen van coaching. Welke vorm voor jou het meest geschikt is, kan worden uitgevonden tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Op basis van dit gesprek wordt een coachingsvoorstel gemaakt. Coaching kan in een ontspannen praktijk in Haarlem of op een van de bijzondere (buiten)locaties.

Een coachingsgesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Tussen gesprekken zit vaak 2 tot 3 weken. Die tussentijd wordt gebruikt om de resultaten van de gesprekken uit te werken en in de praktijk toe te passen. Ervaring leert dat een traject van 5 tot 7 gesprekken meestal voldoende is om zelf weer verder te kunnen. Wil je direct een hele dag investeren om in een diepgaand traject direct tot de kern komen? FIJNAUT biedt ook unieke ‘one day coaching' sessies.

Voor wie is coaching bedoeld?

Coaching ondersteunt iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om een zakelijke of persoonlijke uitdaging. Indien je zelf klaar bent voor een volgende stap, help ik met behulp van verschillende technieken met jouw coachvraag.

Ervaringen

Willeke van der Wiel, Grand Hotel Huis ter Duin: “De gesprekken met Maarten heb ik als prettig ervaren met soms hele lastige vragen. Vragen waar ik echt over moet nadenken en die heel confronterend zijn. Ze gaven mij een andere kijk op de situatie, zodat ik zelf tot conclusies, oplossingen en mogelijkheden kwam. De spiegel is goed voorgehouden, ik heb inzichten gekregen waar ik de komende jaren mee vooruit kan.”

Neem contact op voor jouw persoonlijke coaching