Investering coaching en training

Scherpe tarieven en gratis kennismakingsgesprek

Je doet een goede investering én profiteert van scherpe tarieven. FIJNAUT zorgt constant voor de hoogste kwaliteit en de juiste aandacht, ook dat is een investering!

Een intake gesprek zie ik als kennismaking, waarbij we direct coachend aan de slag gaan. Is er een klik van beide kanten, dan start het coachingstraject en was dit het eerste gesprek in een reeks van circa 7 (dat stemmen we samen af). Wanneer we niet verder met elkaar in zee gaan, wordt dit kennismakingsgesprek niet berekend.

Persoonlijke coaching (particulieren)

Bij coaching voor particulieren is het tarief €250,-* per gesprek (anderhalf uur). Het tarief voor One Day Coaching (8 uur) is €995,-* inclusief gezonde en energieke lunch.

Teamcoaching, persoonlijke coaching en trainingen (zakelijk)

Voor zakelijke coaching is het tarief €300,-* per gesprek (anderhalf uur). Voor trainingen geldt een dagtarief van €1.649,-*. Voor het coachen van meerdere medewerkers, doe ik graag een passend voorstel.

* Alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.

Garantie: Niet goed, geld terug!

Je krijgt gegarandeerd de juiste aandacht. Alle energie steek ik in diensten van een hoge kwaliteit. De juiste prijs/ kwaliteitsverhouding voor klanten is voor mij enorm belangrijk. De tevredenheid van de diensten wordt hierdoor gemiddeld met een 9,2 gewaardeerd. Ondanks de vele enthousiaste klanten, kan het zijn dat jij er anders over denkt. Mocht je, om welke reden dan ook, na afloop niet het gevoel hebben ‘waar voor je geld’ te hebben gekregen? Dan ga ik direct in gesprek om dit waar mogelijk te compenseren. Blijf je ontevreden? Dan krijg je direct jouw geld terug, gegarandeerd!

Vergoeding/ declareren?

Particulieren die (loopbaan)begeleiding uit eigen middelen betalen, kunnen deze aftrekken als “studiekosten”. De belastingdienst rekent erop dat het doel van de gemaakte kosten het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of als leertraject gericht op het beter functioneren op je werk. Er geldt een drempel van €250,-, feitelijk betaal je dus alleen het eerste gesprek uit eigen zak. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst (www.belastingdienst.nl).

Het kan ook zijn dat je werkgever budget beschikbaar heeft voor de ontwikkeling van personeel. Vraag eens na of je hier aanspraak op kunt maken.