Tevreden klanten als missie

Thea Verona Perez, HR Officer Training en Development, Heerema: “Ik heb Maarten aan het werk gezien bij 2 sessies en heb hem leren kennen als een zeer ervaren trainer, die goed contact weet te maken met de groep deelnemers. Maarten heeft laten zien dat hij zeer goed bekend is met de materie en kan op een professionele manier zowel het theoretische als het praktische gedeelte van de training op een boeiende en interactieve manier overbrengen. Ik heb het als heel boeiend ervaren!”

Ed Kriek, Algemeen Directeur, Kriek Optiek: "We hebben een heftig, maar ook zeer nuttig coaching/trainings-weekend gehad in Bergen aan Zee, onder zeer deskundige en energieke leiding van Maarten. Het heeft mij/ons geholpen in het verkrijgen van de juiste inzichten van elkaar en vooral begrip voor elkaar. Daardoor heeft het ons geholpen om de sfeer en de dynamiek in ons bedrijf, maar ook van onszelf weer optimaal te benutten." 

Sander Liebrand, Afdelingsmanager, Ikea: “Maarten is een prettige gesprekspartner, erg fijn om als coach te hebben. Hij luistert aandachtig, is rustig en geduldig. Ik heb in vijf sessies waardevolle inzichten gekregen om mij verder te ontwikkelen, zowel zakelijk als privé”

Marjolein Brasz, Director Business Development Chemicals, Avantium Chemicals: “Maarten is such an energetic and enthusiastic block of dynamite; he will get anything and everyone moving. And even in the right direction.... He will get the best out of people by asking the right questions and triggering creativity in those around them. He is definitely the one to have on board when looking for true, genuine and sustainable change”

Willeke van der Wiel, Grand Hotel Huis ter Duin: “De gesprekken heb ik als prettig ervaren met soms hele lastige vragen. Vragen waar ik echt over moet nadenken en die heel confronterend zijn. Ze gaven mij een andere kijk op de situatie, zodat ik zelf tot conclusies, oplossingen en mogelijkheden kwam. De spiegel is goed voorgehouden, ik heb inzichten gekregen waar ik de komende jaren mee vooruit kan.”

Klaas Kroezen, Commercieel Directeur, WUA!: "Maarten heeft bij WUA! een energieke en enthousiaste sessie verzorgd. We hebben hierdoor veel inzichten gekregen door in te zien wat er op dit moment leeft bij de medewerkers. Het resultaat was een leuke, confronterende middag met een concrete actie lijst waar we direct mee aan de slag zijn gegaan. Erg nuttig en professioneel waardoor de organisatie meer richting heeft gekregen"

Michael Groen, Marketing Manager, Meyn Food Processing Technology: “Maarten heeft op mijn uitnodiging een masterclass verzorgd voor het Noord Noord-Hollandse Ondernemers Netwerk. Het onderwerp: Klantenbinding. Maarten heeft deze sessie 'slechts' gewapend met flip-over en microfoon verzorgd. Hij betrok het publiek zeer in zijn betoog en wist vanaf moment één te boeien. Elegant, lichtvoetig en inhoudelijk sterk - zo zou ik zijn TEDx achtige aanpak willen omschrijven.”