Coach voor professionals

Waarom coaching voor professionals?

Jij of je medewerkers zelf willen dat ze op een specifiek thema gecoacht worden. Dit kan bijvoorbeeld gaan om ontwikkelpunten als assertiviteit, klantgerichtheid of leiderschap. Als er mogelijkheden voor verbetering zijn in het functioneren van medewerkers is FIJNAUT de juiste partner. Graag ga ik het gesprek aan om gezamenlijk een plan te formuleren. Uit ervaring blijkt dat zelfstandig blijvend resultaat te behalen valt na 5 à 6 coachingssessies.

Hoe en waar vindt de coaching plaats?

De gesprekken voor bedrijven vinden doorgaans buiten de deuren van het bedrijf plaats. Een driegesprek met medewerker, opdrachtgever en mij als coach kan eventueel wel binnen de organisatie plaatsvinden. De coachingsgesprekken vinden plaats in een ontspannen praktijk in Haarlem of op een van de bijzondere (buiten)locaties.

Een coachingsgesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Tussen gesprekken zit gemiddeld 2 tot 3 weken. Die tussentijd wordt gebruikt om de resultaten van de gesprekken uit te werken en in de praktijk toe te passen.

FIJNAUT biedt ook strippenkaarten voor personeel binnen organisaties, op die manier kunnen ze gedurende hun loopbaan meerdere keren en wanneer het hen schikt een gesprek aangaan over persoonlijke uitdagingen.

Voor wie is coaching bedoeld?

Professionals die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling. FIJNAUT heeft zowel ervaring met coaching op senior niveau als met young professionals en management trainees.

Ervaringen

Sander Liebrand, Manager Strategie Ikea: “Maarten is een prettige gesprekspartner, erg fijn om als coach te hebben. Hij luistert aandachtig, is rustig en geduldig. Ik heb in vijf sessies waardevolle inzichten gekregen om mij verder te ontwikkelen, zowel zakelijk als privé”

Marjolein Brasz, Director Business Development Chemicals, Avantium Chemicals: “Maarten is such an energetic and enthusiastic block of dynamite; he will get anything and everyone moving. And even in the right direction.... He will get the best out of people by asking the right questions and triggering creativity in those around them. He is definitely the one to have on board when looking for true, genuine and sustainable change”

Neem contact op voor coaching voor medewerkers