Logo Fijnauto Coaching
maarten_fijnaut_01.jpg

Wie is Maarten Fijnaut?

Passie voor succes; zakelijk en privé

Mensen en organisaties ondersteunen om hun potentie ten volle te benutten, dat is mijn missie. Het is mijn passie om mensen te helpen om ze binnen én buiten organisaties te zien groeien. Een groei die ervoor zorgt dat men met meer plezier en succes gaat presteren. Inzichten bieden, confronteren, prikkelen en motiveren. Uiteindelijk wordt iedereen daar beter en blijer van!

Blijvend resultaat

Veel mensen die ik ontmoet willen wél verder, maar nemen te weinig tijd voor zichzelf. Die tijd is nodig om te reflecteren, plannen te maken en daadwerkelijk concrete actie te ondernemen. Hierdoor functioneren individuen, teams en hele organisaties minder goed dan ze zouden kunnen. De afgelopen jaren heb ik middels coaching, training en interactieve workshops veel tijd geïnvesteerd en bijgedragen aan positieve ontwikkelingen. Zowel privé als zakelijk, nationaal en internationaal. Zakelijk binnen profit en non-profit organisaties en met teams variërend van Raden van Bestuur tot management trainees. Keer op keer duurzame ontwikkelingen die blijvend resultaat hebben opgeleverd. 

Manier van werken

De manier waarop ik werk is een gezonde mix van humor, confrontatie, creativiteit en professionaliteit. Altijd vanuit oprechte interesse en respect voor het individu en de onderlinge relaties. In groepssessies zit veel energie en interactie, bedoeld om er voor iedereen het maximale uit te halen. De titel ‘erkend coach’ bij STIR (hét keurmerk voor professioneel begeleiden) heb ik behaald na vele jaren ervaring en diverse studies waaronder internationale NLP opleidingen en de ‘School voor Coaching’. Vakinhoudelijk blijf ik bij door dagelijks te trainen en coachen bij diverse organisaties, daarnaast ben ik een fervent lezer en schrijf ik expert reviews voor veel managementboeken. Voor alle werkervaring verwijs ik graag naar mijn profiel op Linkedin

Kosteloos en vrijblijvend coachgesprek

Graag bespreek ik met je wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Voor jou persoonlijk of jouw organisatie, stuur gerust een mail voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking naar maarten@fijnaut.com

FIJNAUT

Training en Coaching

maarten@fijnaut.com
V.W. Crommelinstraat 8
2024 EM Haarlem
06 46343022

'Het leven krimpt of dijt uit in verhouding tot je moed'