Logo Fijnauto Coaching
TEST Zomervakantie 2011 180.jpg

Investering coaching en training

Scherpe tarieven en gratis kennismakingsgesprek

Je doet een goede investering én profiteert van scherpe tarieven. FIJNAUT zorgt constant voor de hoogste kwaliteit en de juiste aandacht, ook dat is een investering!

Een intake gesprek is kosteloos indien je niet met mij in zee gaat. Ga je wel verder, dan wordt deze gefactureerd als eerste coachingsgesprek.

Persoonlijke coaching (particulieren)

Bij coaching voor particulieren is het tarief 90,-* per uur. Het tarief voor One Day Coaching (8 uur) is €625,-* inclusief gezonde en energieke lunch.

Teamcoaching, persoonlijke coaching en trainingen (zakelijk)

Voor zakelijke coaching is het tarief €120,-* per uur.
Voor trainingen of het coachen van meerdere medewerkers, doe ik graag een passend voorstel.

* Alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.


Garantie: Niet goed, geld terug!

Je krijgt gegarandeerd de juiste aandacht. Alle energie steek ik in diensten van een hoge kwaliteit. De juiste prijs/kwaliteitverhouding voor klanten is voor mij enorm belangrijk. De tevredenheid van de diensten wordt hierdoor gemiddeld met een 9,2 gewaardeerd. Ondanks de vele enthousiaste klanten, kan het zijn dat jij er anders over denkt. Mocht je, om welke reden dan ook, na afloop niet het gevoel hebben ‘waar voor je geld’ te hebben gekregen? Dan ga ik direct in gesprek om dit waar mogelijk te compenseren. Blijf je ontevreden? Dan krijg je direct jouw geld terug, gegarandeerd!

Vergoeding/ declareren?

Particulieren die (loopbaan)begeleiding uit eigen middelen betalen, kunnen deze aftrekken als “studiekosten”. De belastingdienst rekent erop dat het doel van de gemaakte kosten het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of als leertraject gericht op het beter functioneren op je werk. Er geldt een drempel van €250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst (www.belastingdienst.nl).

Het kan ook zijn dat je werkgever budget beschikbaar heeft voor de ontwikkeling van personeel. Vraag eens na of je hier aanspraak op kunt maken.

 

 

FIJNAUT

Training en Coaching

maarten@fijnaut.com
V.W. Crommelinstraat 8
2024 EM Haarlem
06 46343022

'Geld brengt geen geluk, geluk kan wel geld opleveren'